משלוחים חינם עד הבית בקנייה מעל 250 ש"ח

בעולם הכושר והתזונה, חלבון הוא המלך. הוא אבן הבניין של השרירים שלנו, המפתח להתאוששות מהירה אחרי אימון, והסוד לתחושת שובע לאורך זמן. אבל כשנכנסים לחנות תוספי תזונה או גולשים באינטרנט, המבחר יכול להיות מבלבל. מה עדיף? מי גבינה או אבקת איזולט? חלבון קזאין או אופציות טבעוניות?

כדי לעשות לכם סדר, ריכזנו את המדריך המלא לסוגי אבקות החלבון הנפוצים ביותר, עם כל היתרונות והחסרונות, כדי שתוכלו לבחור בדיוק את מה שהגוף שלכם צריך.

1. חלבון מי גבינה מרוכז (Whey Protein Concentrate)

זהו החלבון הפופולרי והנפוץ ביותר בשוק, והוא בדרך כלל הבחירה הראשונה של מתאמנים רבים.

2. חלבון מי גבינה איזולט (Whey Protein Isolate)

ה"אח הגדול" והמזוקק יותר של החלבון המרוכז. תהליך הייצור שלו מסנן כמעט את כל הפחמימות והשומנים.

3. חלבון קזאין (Casein)

בניגוד למי הגבינה שנספגים מהר, הקזאין הוא "החלבון האיטי". הוא מתפרק בקיבה לאורך שעות רבות.

4. אבקות חלבון טבעוניות (Vegan Protein)

העולם הטבעוני עבר מהפכה, וכיום ניתן למצוא שילובים מצוינים של חלבון אפונה, אורז, סויה ועוד.

המגוון הגדול ביותר מחכה לכם במאסל מייד (Muscle Made)

לא משנה אם אתם מפתחי גוף מקצועיים, רצים למרחקים ארוכים, או פשוט רוצים להשלים ערכים תזונתיים בצורה טעימה – הבחירה הנכונה מתחילה באיכות.

אצלנו ב"מאסל מייד" תמצאו את המגוון הרחב ביותר של אבקות חלבון בישראל:

אנחנו מזמינים אתכם להיכנס, להתייעץ עם המומחים שלנו ולצאת עם האבקה שתקח את התוצאות שלכם לשלב הבא.

היכנסו עכשיו לאתר או הגיעו אלינו – הגוף שלכם יודה לכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות

לידיעתך, באתרנו נעשה שימוש בקבצי Cookies, לרבות של צדדים שלישיים, לצורך ניתוח השימוש באתר, שיפור חוויית הגלישה והצגת פרסום מותאם אישית. המשך גלישה באתר מהווה את הסכמתך לשימוש זה. לפרטים נוספים ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.